Choose your language:

Pieter Ringoot – Stilleven op doek.

Een stilleven is een artistieke compositie van roerloze of levenloze voorwerpen, die met zorg zijn belicht. Met het schilderen van een stilleven kan een schilder zich concentreren op de compositie en op het gebruik van kleur en toonwaarde, het vloeiende onderscheid in kleurnuances tussen de lichtste en donkerste partij.

Het oeuvre van Pieter Ringoot omvat diverse van dit soort werken.

Stilleven met appels en peren - Olieverf op doek


Verschillende van de bovenstaande werken zijn verkrijgbaar als print. Neem eens een kijkje in de shop van deze site en laat U verrassen door de diverse mogelijkheden. Heeft u persoonlijke wensen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op via de contact pagina

Logo Galerie Ringoot

Wilt u meer informatie over Galerie Ringoot, de kunstenaars of de kunstwerken? Neem dan contact op via het formulier op de contactpagina of mail naar info@galerieringoot.com.