Over Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een homage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921-2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Een groot gedeelte van de werken van de kunstenaars zijn momenteel in priv├ębezit. Via de website van www.werkaandemuur.nl en spreadshirt kunnen reproducties van verschillende werken worden aangeschaft.

Galerie Ringoot toont olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen en etsen van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot. De Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris toont voornamelijk acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Logo Galerie Ringoot
Het atelier van Pieter Ringoot in Lebbeke.
Het atelier van Pieter Ringoot in Lebbeke. (Oost-Vlaanderen Belgi├ź)

Deze galerie wordt onderhouden door Stef Ringoot. Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris. Als illustrator en cartoonist kan je het werk van Stef vinden via www.StefRingoot.com

Wilt u meer informatie over Galerie Ringoot, de kunstenaars of de kunstwerken? Neem dan contact op via het formulier op de contactpagina of mail naar info@galerieringoot.com.