Choose your language:

Hang eens een kunstwerk aan de muur.

Wilt u een werk van Galerie Ringoot als print reproductie aan de muur hangen? Bezoek de werk aan de muur shop en die inspiratie op.

De reproducties.

Reproducties kunnen op diverse materialen geprint worden. Zo kunt u bvb. kiezen uit canvas, fotopapier, aluminium, doek, Xpozer en staal.

Prints op andere media

Bent u op zoek naar een leuk cadeau, heeft u wenskaarten of placemats nodig of wilt u een leuke mok met een opdruk van een kunstwerk? Ook dat is mogelijk in deze webshop. Neem een kijkje in de spreadshop en laat u inspireren.

Uw aankoop

Met de aanschaf van een print of reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken van Pieter en Hans voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Werk aan de muur

Via de website van werk aan de muur, bekend van het programma VT wonen kunt u diverse prints van de werken bestellen. Deze website is vooral gespecialiseerd in het printen op canvas en andere plaat materialen. Hieronder vindt u een aantal werken die via deze Nederlandse site (bekend van het tv programma VT wonen) besteld kunnen worden.

Eerst proberen?

Wil je weten of het werk wel bij jouw interieur past? Maak dan gebruik van de WallArt tool (Online) of de WallApp (download in de App store of Google play)

De Spreadshop van Galerie Ringoot

In de Spreadshop van Galerie Ringoot vindt u reproducties op diverse media. Denk aan mokken, onderzetters, t-shirts, posters met een afwijkend formaat, enz …

De shop van Galerie Ringoot is een onderdeel van www.stefringoot.com. Ook op deze site vindt u, in de shop, kleurrijke prints, puzzels, mokken enz …

Logo Galerie Ringoot

Wilt u meer informatie over Galerie Ringoot, de kunstenaars of de kunstwerken? Neem dan contact op via het formulier op de contactpagina of mail naar info@galerieringoot.com.