Choose your language:

In de picture: Zonsondergang boven de noordzee

Deze impressionistische ”zonsondergang boven de Noordzee” toont vermoedelijk het strand van De Panne in West-Vlaanderen. (België) Op de voorgrond zijn een parasol en een aantal strand cabines zichtbaar.

Dit olieverf schilderij werd eind jaren 70 van de vorige eeuw geschilderd door mijn grootvader Pieter Ringoot.

De Panne, (en later het nabijgelegen Oost-Duinkerke) in West-Vlaanderen en gelegen op de grens met Frankrijk, was een geliefde vakantieplaats voor mijn grootvader. Verschillende van de werken die op deze site te vinden zijn zijn geschilderd in en rondom deze Belgische badplaats aan de Noordzee.

Naast het tekenen heb ik ook de liefde voor deze badplaats van mijn grootvader geërfd want de panne was ooit “mijn tweede thuis”.

Hang dit werk aan je muur

Strandzicht met strandcabines en ondergaande zon

Het originele werk is in privé bezit, maar via mijn werk aan de muur webshop is het mogelijk om dit werk aan te schaffen als print op diverse materialen en in verschillende formaten.

Met de aanschaf van een afdruk steun je het onderhoud en de activiteiten van deze Galerie zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Meer in de picture.

Logo Galerie Ringoot

Wilt u meer informatie over Galerie Ringoot, de kunstenaars of de kunstwerken? Neem dan contact op via het formulier op de contactpagina of mail naar info@galerieringoot.com.