Choose your language:

Vrachtschepen in de oude haven van Dendermonde – Pieter Ringoot

Impressie van (vermoedelijk) de oude haven van Dendermonde (rond 1975) langs de Schelde in België met een aantal vrachtschepen, twee los en laad kranen, de oude brug en een flatgebouw – Pieter Ringoot – olieverf op doek.

De compositie was bij die schilderij belangrijker dan de exacte weergav0e van het landschap. Historisch correct is de voorstelling waarschijnlijk dus ook niet en deels een eigen invulling van Pieter. 

Omdat er weinig fotomateriaal beschikbaar is van deze haven is een en ander moeilijk te controleren. Heeft u meer info over de oude haven van Dendermonde? Laat het mij gerust weten.

Dit werk hangt al aan jouw muur vanaf 40 Euro ( als fototint 40x30cm)


Dit werk aan jouw muur.

Dit werk wordt geprint en verstuurd via de print on demand service van www.werkaandemuur.nl, bekend van het SBS6 programma VT wonen. Het werk is beschikbaar in elk gewenst formaat enken geprint worden op verschillende hoogwaardige materialen .

Zo kunt u bvb. kiezen uit canvas, fotopapier, aluminium, doek, Xpozer en staal. Klik op “hang dit werk aan jouw muur” en kies op de website van Werk aan de muur het materiaal en de afmeting.

Bij WADM krijg je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Eerst proberen?

Wil je weten of het werk wel bij jouw interieur past? Maak dan gebruik van de WallArt tool (Online) of de WallApp (download in de App store of Google play)


War aan de muur Galerie Ringoot
Logo Galerie Ringoot

Wilt u meer informatie over Galerie Ringoot, de kunstenaars of de kunstwerken? Neem dan contact op via het formulier op de contactpagina of mail naar info@galerieringoot.com.